onderzoek

Ik doe mee aan een onderzoek voor pre- en postnatale emoties, dankzij Kat. Gisterenochtend een afspraak gehad en er was een vriendelijke juffrouw die alles uitlegde.

Het onderzoek bestaat uit een aantal proeven en de eerste moest ik daar doen. “daar” was het UZ, P3. Een computer testje van zo’n goed half uur dat niet moeilijk was maar vooral concentratie vroeg … en concentratie is blijkbaar uw sterkste punt niet als ge zwanger zijt. Ook geheugen niet. Ik moest op een bepaald moment woorden opschrijven die ik gezien had en dat was genen vetten. De juffrouw stelde me gerust dat ik evenwel toch boven het gemiddelde zat. Wedden dat ze dat tegen alle vrouwen zei 🙂

Daarna heb ik een serieus dikke vragenlijst meegekregen om thuis in te vullen. en moet ik nu gedurende 7 dagen een soort “dagboek” bijhouden: niets persoonlijks, gewoon weer een vragenlijst invullen. Ik ga straks de dikke lijst invullen en dan vanavond beginnen aan mijn dagboek. Dan alles opsturen en na de bevalling nog 3 maal een vragenlijst invullen. In juni (of was het juli?) krijgen we dan de resultaten opgestuurd.

Ze zoeken trouwens nog mensen, dus als er enige zwangere vrouwen zijn die geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact op … en als mijn e-mail weer werkt zal ik de gegevens neerpennen.

Update: hier zijn de gegevens van (één van) de verantwoordelijke(n):
Marie-Anne Vanderhasselt
Department of Experimental-Clinical
and Health Psychology
Ghent University

Henri Dunantlaan 2
B-9000 GHENT
Tel: +32 9 264 86 12
GSM: +32 494 13 05 25
Fax: +32 9 264 64 89
Email: MarieAnne.Vanderhasselt@UGent.be

One thought on “onderzoek”

Geef een reactie