verlaten

Ja, ja, ’t is wat: 6 maanden zwanger en nu al twee avonden op rij wordt ik moederziel alleen gelaten …

Allé, als 3 kleine kinderen niet meegerekend worden. Of nee, eigenlijk is dat nog erger: ik wordt moederziel alleen achtergelaten met een dikke buik (en geloof mij: voor “maar” 6 maanden ver te zijn is het een serieus dikke buik) en drie kleine kinderen!

’t Is nog goed dat we zo’n brave kindjes hebben, anders was er hier al een gezinslid minder geweest 🙂

Eén van de vragen die ik moest beantwoorden in dat onderzoek voor “pre en postnatale emoties” was of ik genoeg steun krijg tijdens mijn zwangerschap en voila, hier is het antwoord: emotioneel wel maar praktisch … hij trekt er vanonder!

En moesten er nu nog goede films zijn op TV…

2 thoughts on “verlaten”

  1. Ja, ik kan volmondig beamen dat er ab-so-luut NIKS op tv is geweest de laatste dagen.

    Nu ik al dagen op bed lig, ben ik daar de spijtige getuige van. De eerste dagen ging het nog met Vitaya, maar dat valt al snel tegen als je alle herhalingen ook al 2 keer gezien hebt.
    DVD, dat is de enige oplossing! Hopelijk koopt Michel er eentje voor je nieuwjaar. 😉

Geef een reactie