Stijf

Wat ik gevreesd had is uitgekomen.

Ik heb sinds een paar dagen een stijve schouder. Een slaappositie vinden wordt alsmaar moeilijker en uiteindelijk kan ik niet anders dan op mijn zij slapen: op mijn buik slapen is om overduidelijke redenen niet meer mogelijk en als ik op mijn rug lig word ik na een tijdje onpasselijk.

Het moet nu een goede week zijn dat mijn schouder stijf is. Gezien het niet beterde en ik nogal gevoelig ben voor stijve nekken vreesde ik voor “uitbreiding” en ja hoor: deze middag is het “gedaald”: niet alleen mijn schouder is nu stijf maar ook de zone op mijn rug tussen mijn schouderbladen. Het maakt het pijnlijk om te ademen.

Ik tel af: nog drie maanden en ik kan weer op mijn buik slapen. Joepie.

Ondertussen misschien dringend tijd voor een bezoekje aan mijn zusje, mijn fantastische kinesiste/osteopate (Sofie Pattyn in Oudenaarde voor de geïnteresseerden :)).

2 thoughts on “Stijf”

  1. ik heb nu ook al een tijdje een verschrikkelijk harde en pijnlijke schouder, de pijn trekt tot in mijn nek en voelt aan als hete steken van een mes, ik weet echt niet door wat het komt maar maak me wel zorgen.
    vroeger ging de pijn weg na een dag, maar nu blijft hij ook al een week aanslepen en wordt het steeds pijnlijker, ik kan zelfs met moeite een half uur op een stoel zitten.

    wat kan ik doen??

Geef een reactie