Druk?

Het wordt een druk weekend, of misschien toch niet.

Op de trein deze ochtend plannen zitten maken van wat we allemaal zouden moeten/willen doen dit weekend.

“Moeten”:

1. fuiven vanavond. ’t Is toch zielig hé als dat moet 🙂

2. vanavond de kinderen naar mamie en grandpère brengen zodat ze daar kunnen overnachten. Dat moet vroeg genoeg gebeuren, rekening houdend met volgende punten.

3. Zelie vertrekt op weekend met de scouts morgenvroeg. Dat houdt in dat ik nog vanavond haar bagage ga moeten klaarmaken en een hoop naaien want alles moet “getekend” zijn: naametiketjes naaien dus. Nu, dat naaien kan ik aan Michel overlaten: hij doet dat zeer goed 🙂 Dan zeker niet vergeten om alles nog in de auto te steken voor we aan hogergenoemd 1. beginnen, want ik ga na het fuiven ook bij de schoonouders slapen zodat we morgen op tijd kunnen vertrekken.

4. vanavond, voor 1. en na 2. en 3., een bad nemen: lang en heet (het water dus). Van mijn schatje heb ik voor mijnen kerst een soort badtapijt gekregen waardoor ge van uw bad een bubbelbad zou kunnen maken. Dat moet ik dus uitproberen vanavond (nu ik zeker niet ga gestoord worden door kindjes).

5. morgen Louis nog naar de turnles brengen ook.

“Willen”

1. naar een meubel-/keukenwinkel gaan kijken in Kluisbergen. Michel zijn mama is daar eens op gevallen en ze lijken daar zeer schoon dingen te hebben die misschien wel prachtig/ideaal zouden zijn voor in ons “middeleeuws” pand(je) (en met naar de link te zoeken zie ik opeens dat het gesloten is tot 6 maart, dus dit kunnen we al van ons lijstje schrappen 🙁 We zullen dan misschien eens naar de opendeurdagen gaan van 24-26 maart…)

2. een kookvuur vinden voor in onze toekomstig prachtig nieuwe keuken. We zijn er nog niet uit welk merk we willen en hoe het er precies moet uitzien, maar we weten dat we het zullen weten als we het zien … we zijn niet moeilijk hé?

3. naar karnaval gaan zondag. Ik heb nl. familie wonen in Aalst en het is een jaarlijkse traditie om daar met z’n allen naartoe te gaan. Dit is vooral wishfull thinking want we moeten Zelie op zondagnamiddag gaan afhalen van haar weekend. Het eindigt om 16u dus als we eerst naar Aalst willen en dan op tijd terug zijn voor Zelie, zal dat niet gaan. Geen karnaval dus dit jaar, jammer. Louis zal het ook niet leuk vinden maar wat doe je er aan? Of misschien zondagmiddag toch gaan om alleen te blijven eten???

Dus het staat zeker vast dat het vanavond druk wordt. Voor de rest van het weekend zullen we wel zien op het moment zelf hoe druk we het gaan maken.

Geef een reactie