Toch niet druk

Voila.

’t Is zondagochtend en we hebben het drukste gehad: vrijdagavond dus en alles is hectisch verlopen voordat het beter werd.

De valies van Zelie is op tijd klaar geraakt, maar ik heb ze moeten klaarmaken vóór we naar mijn schoonouders gingen en dus zijn we daar veel te laat toegekomen. In plaats om op de gehoopte 17u30 toe te komen was het 18u30.

Een ontspannen bad zat er dus niet meer in nadien gezien we om 19u al afgesproken hadden om te gaan eten in “Fin du Monde” hier bij ons (letterlijk) om de hoek.

Enfin, vanaf dan liep alles zeer vlot: het eten was zeer lekker (mag altijd gezegd worden), het gezelschap meer dan te genieten en de virgin caipirinha’s (waarschijnlijk verkeerd geschreven) zeer te smaken.

Daarna naar het feestje van Gentblogt. ’t Was zeer leuk maar ik heb het niet te lang getrokken: mijn buikje wordt een beetje te zwaar en ik ben sowieso al moe, dus tegen 00u ben ik naar mijn bedje gegaan.

Gisteren dan eerst Zelie naar haar weekendlocatie gebracht en dan Louis naar de turnles. Eens Louis weer thuis was is het rustig geworden.

Ik heb in de namiddag een dutje gedaan tegelijk met Jan: van 14u tot 17u. We waren beiden duidelijk moe. Dus van rondhotsen om naar dingen te gaan kijken is er niet veel van in huis gekomen.

Vandaag ga ik het ook rustig houden. We zitten nu TV te kijken (we = Louis, Jan en ik) dus doe ik vandaag een beetje van “slecht” opvoeden en ga het mezelf gemakkelijk maken 🙂

Deze namiddag alleen nog Zelie afhalen van haar weekend en tegen dan kunnen we dit weekend ook weer afsluiten.

Geef een reactie