1 maand

Yep, vandaag nog exact één maand te gaan, tenminste tot de uitgerekende datum: 6 april.

Hopelijk is het zoals bij Zelie of Jan, respectievelijk 5 en 4 dagen “te vroeg” en niet zoals bij Louis: 2 dagen “te laat” want dat was pas frustrerend. Die laatste maand is er al te veel aan (niet alleen wordt de baby nu echt zwaar, maar ge wordt het ook een beetje beu om zwanger te zijn en ge zijt ondertussen ongelooflijk nieuwsgierig naar dat nieuw mensje dat ge nu eindelijk wel eens in het echt wilt zien) en als ge dan nog na datum gaat verbetert het er niet op.

Nu, komen zal ie toch, hoedanook, vroeg of laat …

4 thoughts on “1 maand”

  1. Wij zouden liever geen 1 april kindje hebben: mijn schoonmoeder (hoe graag ik die ook zie) verjaart al op 1 april en dus geven wij de voorkeur aan een niet-gedeelde datum voor nummer 4 hier 🙂

  2. Ik heb een 1 april kindje (was zelfs uitgerekend op 1 april) en ook al is er binnen de familie verder niemand op die dag jarig, we hebben toch even gechecked met de verloskundige of ze er geen 4 uurtjes eerder en dus 31 maart van kon maken…

Geef een reactie