Week 36

En zo gaat het goed vooruit. Nog 4 weken te gaan.

Vanaf volgende week “zou” de kleinen mogen komen: blijkbaar is alles volgroeit aan 37 weken en komt ie alleen gewicht bij. Dus nog minimum een week volhouden.

Liefst nog 2,5 weken. Ik heb het hem gezegd: vanaf 25 maart moogt ge komen! Dit heeft alles te maken met mijn “perfecte” planning van gecombineerd zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof en vakantie waardoor ik thuis zou zijn tot en met 3 september. Als ie vroeger komt verlies ik al enkele dagen zwangerschapsverlof en dat willen we niet hé 🙂

Trouwens, daarvoor heb ik nog een aantal dingen gepland die ik liever niet wil missen (uitstellen gaat immers niet).

Voorlopig geen problemen meer, wat ook altijd zeer goed is. Sinds ik mij aan mijn besluit hou om geen zware dingen meer te heffen en hulp te vragen wanneer nodig gaat alles veel vlotter. Maar dat is niet echt verbazingwekkend, nietwaar.

Geef een reactie