Top gear

Ik ben nu echt geen autofan. Ik kan eerlijk zeggen dat ik er niets van ken. Zolang een auto rijdt voor mij is het goed.

Maar waar ik wreed graag naar kijk is Top Gear op den BBC.

We zijn nu aan het kijken en voor zover ik zie is het een soort “best of” want we hebben alle stukjes al gezien, maar ik kan er eigenlijk toch niet genoeg van krijgen. De mannen zijn grappig, maar wat ik vooral fantastisch vind: de BBC heeft een programma met fantastisch dure voertuigen gegeven aan niet professionele mensen. Er zijn ooit presentatoren geweest die professionele racers waren (denk ik), maar over het algemeen zijn het gewoon gasten die zot zijn van auto’s en die hun passie kunnen botvieren.

Fantastisch, hilarisch en vooral: aandoenlijk – het enthousiasme dus van die gasten.

One thought on “Top gear”

  1. heh, ik denk er precies hetzelfde over ! Heb de aflevering van gisteren niet gezien, maar ze zijn vaak zalig ! Dat met dat vliegtuigje, of dat gedoe in de sneeuw…

Geef een reactie