Eerste bezoek

Vandaag het eerste bezoek gehad van de verpleegster van Kind en Gezin.

Anna moest haar gehoortest krijgen en werd ondertussen nog eens gewogen ook. Beide oortjes horen uitstekend (het linkeroortje duurde iets langer omdat Anna wakker was; bij het rechteroortje sliep ze) en ze weegt ondertussen 3kg 300gr: flink verzwaard dus (vorige vrijdag, bij het verlaten van het ziekenhuis, woog ze nog maar 2kg 955gr). Alles in orde dus.

Het is eigenlijk wel leuk, die bezoekjes, want het is nog altijd dezelfde verpleegster als indertijd bij Zelie. Dus nu al bijna zeven jaar dat die juffrouw hier over de vloer komt.

Ondertussen heeft zij zelf ook een dochtertje gekregen en zo gaat het leven verder.

Binnen twee weken komt ze Anna nog eens wegen en dan zal het zo ongeveer de laatste keer zijn dat ik haar zal zien aangezien zij (normaal gezien) niet de consultaties op het bureau zelf doet, alleen de huisbezoeken.

Het einde van een “tijdperk” komt eraan.

Geef een reactie