Van smaken en kleuren

Uiteraard: ieder zijn mening, maar de mode dit seizoen is toch van “Tiens, we gaan iets afschuwelijk lelijks bedenken en eens kijken hoeveel kiekens daar nu gaan intrappen”.

Eigenlijk is het al vorige zomer begonnen: minirokken en zomerkleedjes met botten begod! Ik dacht toen al van welken idioot heeft dat nu bedacht. Botten in het putje van de zomer is al er genoeg, maar daar bovenop nog eens een luchtig kleedselken, en als dat dan nog een kort kleedsken is???? The mind boggles.

Dus als ik dat al erg vond dan slaat de mode dit jaar alles: afgrijselijk maar waar, maar de botten blijven (de schoenwinkels puilen uit van botten) en nu wordt het nog gecombineerd met … bermuda’s. Sowieso vind ik het een afgrijselijk kledingstuk voor vrouwen (mannen kunnen er soms heel leuk mee staan) maar voor de meeste meisjes is het ongeveer het slechtste kledingstuk dat bestaat en als je daaronder dan nog botten draagt … ieuw! Een schoon schoentje met mooie hak kan je been nog een beetje laten elegant uitkomen, maar een bot?

We kijken nu naar “Zo is er maar een” op Eén en Kater Ryan (een wreed schoon meiske vind ik met een zeer schoon figuur en zeer schone benen) staat er in een bermuda met botten afschuwelijk lomp te wezen.

Enfin, het is duidelijk dat ik die combinatie(s) deze zomer niet zal uitproberen en dat je “zomer”botten niet in mijn schoenencollectie zal kunnen terugvinden.

One thought on “Van smaken en kleuren”

  1. Helemaal mee eens. Bermuda’s met daaronder botten zijn voor mij ook een no go. In de zomer draag ik sandalen, dankuwel, en de laatste keer dat iemand mij nog een bermuda heeft kunnen aanpraten moet rond mijn twaalfde geweest zijn.

Geef een reactie