Leuk

We hadden gisterennamiddag bezoek. Het was een gecombineerd bezoek plezier en werk.

Voor mij enkel plezier, voor Michel eerst plezier dan werk. Alhoewel ik denk dat het onderwerp van de vergadering voor het bezoek meer hobby dan werk is.

De buren zijn langsgeweest en dan waren er nog meneer Huug en Druug en meneer en mevrouw Volume 12 met kind. Het bezoek had de taart mee en wij hadden nog lekkere versgebakken cakes staan (van mamie) en zo hebben we toch wel gezellig gekeuveld en gekletst.

Na een tijdje zijn de hobby-isten (??) beginnen vergaderen, is lief huiswaarts gekeerd en hebben mevrouw volume 12 en ikzelf gezellig verder gedaan van koffieklets en ons ook een beetje beziggehouden met de kindjes.

Een zeer geslaagde en leuke namiddag (en ik ben gelukkig niet de enige die dat dacht) en dus zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie