Check

Tweede controle van Kind en Gezin.

Nu ja, controle is een zwaar woord. Ze waren vandaag met twee (er was een stagiair bij) gewoon om Anna te wegen. Voor de rest zijn ze hier zo’n half uurtje geweest en hebben we leuk gekletst over vanalles en nog wat maar vooral over de (kleine) kwaaltjes waar babies soms mee te maken hebben.

Zoals de etteroogjes van Anna. Niets om mij zorgen over te maken. De andere drie hebben dat ook gehad en de verpleegster bevestigde het nogmaals: zolang het wit van de oogjes niet rood gaat zien is er geen probleem. Een normale reactie op de buitenwereld en de zeer propere lucht.

Anna weegt ondertussen een volle 4kg en 20g, dus over de inhoud van mijn borstvoeding hoef ik me ook absoluut geen zorgen te maken: 700g bijgekomen op 2 weken tijd kan tellen kwa goed vooruitgaan.

Volgende controle is op 4 mei en hopelijk slaapt ze tegen dan de nacht door. Op hoop van zege.

Geef een reactie