Het maken van een baby

Aha! Nu op Canvas in de serie The Human Body: Het alledaagse mirakel, het hoe, wat, waar … en de gevolgen van het maken van een baby.

Alles wordt zeer goed uitgelegd én getoond én alle kansen op het maken van een baby worden uitgelegd. En eens de conceptie gebeurd is wordt nog eens in detail uitgelegd wat er allemaal kan misgaan en hoe klein (nog steeds) de kans is dat de bevruchte eicel ook effectief een baby wordt.

En dan gaan ze voort wat er allemaal gebeurd tijdens de zwangerschap met moeder en baby.

Allemaal zeer interssant maar ik denk niet echt aan te raden voor mensen die nog nooit zwanger geweest zijn of in verwachting zijn van een (eerste) kindje.

Persoonlijk kijk ik er wreed graag naar en ik zou zelfs gekeken hebben voor ik ooit maar zwanger was geweest maar ik kan mij inbeelden dat een aantal mensen zich hierbij doodongerust zouden maken.

Geef een reactie