Windpokken II

Ik begin mijn twijfels te krijgen of het nu echt wel windpokken waren.

Jan had veel rode vlekjes, maar maar 5 ervan hebben ooit (heel kleine) blaasjes gehad. Voor de rest is hij nooit ziek geweest en nu is alles al verdwenen.

Ofwel de kortste windpokken ooit, ofwel was het iets anders (misschien toch muggebeten?). Vrijdag wou ik de diagnose laten bevestigen door de huisarts maar die was in opleiding. Morgen kan ik dat niet meer laten doen want er is niets meer te zien.

Nu ja, Louis heeft ook windpokken gehad … denken we: hij had twee pokken boven zijn oor (in zijn haar) en één op zijn wang. Ook nooit ziek geweest, dus de broertjes zullen waarschijnlijk op elkaar lijken in dit geval.

One thought on “Windpokken II”

  1. Mmm. Ward heeft hetzelfde gehad. De eerste keer bijna niks ziek geweest en weinig vlekjes. Een paar jaar later toen zijn hele klas het had, heeft hij het alsnog gekregen en véél erger. Ik hoop dat ’t bij jullie niet zo is, maar het kan dus wel.

Geef een reactie