Jarig

Zelie is gisteren 7 jaar geworden. 7 volle, grote jaren. Niet te geloven (of eigenlijk wel natuurlijk).

Dinsdagavond was ze wreed opgewonden en ’s ochtends is ze opgestaan met zo’n smile van hier tot in Congo op haar gezicht. Niet te doen. Ben dan rap beneden haar kadootje gaan halen en ze was er wel blij mee 🙂

’t Was anders een beetje een slechte dag om te vieren. Ik hoor jullie al denken: een woensdag, dat kan toch niet beter? Een andere woensdag misschien maar gisteren niet.

De traktatie voor de klas was een fruitsla. Maar woensdag is zwemdag voor Zelie’s klas. Gezien ze wandelen naar het zwembad duurt het ongeveer de hele voormiddag en zijn ze eigenlijk niet lang in de klas. De fruitsla moest dus wachten tot vandaag (maar ze heeft blijkbaar wel gesmaakt).

Weken geleden hadden we gezegd dat we dan gisterennamiddag het feestje zouden geven met haar vriendinnetjes maar toen hoorden van de turnclub dat de brevettendag van vorige zaterdag verhuisd werd naar gisteren en gezien Zelie haar brevet wou halen … We gaan nu het feestje doen op het einde van de vakantie.

Na de brevetten zijn we nog eens langsgeweest bij mamie en daar heeft ze nog een paar kadootjes gekregen.

Nu ja, al bij al nog niet zo’n slechte verjaardag: ze vindt het niet erg dat haar feestje verlegd is en ze vond haar kadootjes vreselijk leuk. Op school heeft ze vandaag haar liedjes en felicitaties gehad en de fruitsla gegeten en ze heeft iets om naar uit te kijken tegen het einde van de vakantie.

One thought on “Jarig”

Geef een reactie