Zelie de postbode

Ze heeft er lang op moeten wachten maar op de laatste woensdag van de vakantie zal het er uiteindelijk toch nog van komen: Zelie mag dan haar verjaardagsfeestje voor haar vriendjes geven.

De laatste dagen zijn we dus druk in de weer geweest met het maken van kaartjes: plakken, knippen, bloemetjes, glitters, sterretjes, slingers, … Enfin, noem maar op. Dolle pret want een zelfgemaakt kaartje is veel leuker dan zo’n voorgedrukt ding, nietwaar.

Eens de kaartjes klaar moesten ze nog op bestemming geraken en dus hebben we die donderdagavond rondgebracht want gelukkig wonen de meeste vriendinnetjes (en één vriendje) ook in Gent.

Ze stond erop zelf de mensen aan te spreken en de kaartjes af te geven. Geen probleem voor mij: ik zou alleen moeten aanbellen. De theorie klinkt eigenlijk altijd beter dan de praktijk want toen we voor de deur stonden en de mensen opendeden stond ze daar toch meestal maar een beetje te draaien van verlegenheid en mocht ik zeggen waarom we daar stonden 🙂

Enfin, opdracht bijna geslaagd: nog één kaartje af te gaan geven en eentje dat met de post wegmoet en eentje waarvan we het adres (nog?) niet kennen maar hopelijk geraken we daar alsnog aan (zoniet is dat één kindje minder en op een 10-tal kinderen zal ik dat niet echt spijtig vinden D)).

Een drukke dag voor de boeg dus en er moet nog veel voorbereid worden dus ik zal mijn werk hebben volgende week.

2 thoughts on “Zelie de postbode”

  1. heel veel verjaardagsfeestjes werden hier thuis niet gegeven denk ik.
    vooral mijn zussen haalden een heel kiekenkot binnen onze al drukke muren 😉
    ‘k peins dat ik weet waarom mijn ma altijd zei, nodig eens alleen je beste vrienden uit, dat is toch veel gezelliger (en midner taart te bakken ook waarschijnlijk? lol)

  2. leuk !!een van de mooiste momenten als ze zo oud zijn !!!als ik aan die tijd terug denk …word ik wat weemoedig ……die voorberiding ….die verwachtingen …….feest !!!omdat mijn jongsten een tweeling was ,en elk hun eigen vriendjes meebrachten …….en dan die mannekes zien smullen samen ….vrienden …..genieten van de kadokes …..en lhet is hun ook iets bijbrengen …..uitnodigen….gastheertje zijn hhihiihhihihii geniet er van hoor!!!!!!!

Geef een reactie