Voorbereidingen

Morgen vertrekken mijn wederhelft en ikzelve voor een (welverdiend?) weekendje onder ons tweeën.

Vandaag ganse dag van voorbereiding gedaan, want zo vier kinderen achterlaten gaat niet zo maar. Er moesten drie valiezen gepakt worden, nog eens over de details van opvang en ophaling gegaan met mamie en zuslief, over en weer gelopen om nog een beetje was te doen, …

En dan morgen veel rondrijden vooraleer we dan eindelijk kunnen vertrekken.

Zelie naar haar kamp brengen dat begint om 9u. Louis gaat een dagje naar zee met de opvang en moet daar ook om 9u zijn, dus dat wordt een beetje goochelen. Eens de oudste afgezet zijn breng ik de twee jongsten naar mijn nicht.

K. is de meter van Jan en zal de komende drie dagen voor hem zorgen. Anna blijft een paar uur daar tot A. (zus van K. en meter van Anna) haar daar zal ophalen om dan de rest van het weekend voor haar te zorgen.

Louis en Zelie zullen op het einde van de dag opgehaald worden door mamie. Daar zal mijn zus beide kinderen afhalen zodat ze dan de rest van het weekend bij haar te blijven (vandaar maar drie valiezen in plaats van vier).

En als iedereen weg is, vlug terug naar huis, onze valies pakken en wegwezen.

Houffalize, here we come.

3 thoughts on “Voorbereidingen”

  1. wat een geregel he 🙂 ik zei gisteren nog dat ik nog wel eens graag spontaan naar de delhaize wilde gaan, zonder er een hele volksverhuis van te maken elke keer, maar bij jullie is het dit weekend nog veel erger dan effekes naar de delhaize gaan 🙂
    Geniet ervan!

Geef een reactie