Laatste stop

Onze route vandaag bracht ons van Houffalize via Wolvertem over Haaltert langs Gent naar Oudenaarde en terug naar Gent.

Mijn laatste stop dus vooraleer definitief terug naar huis te gaan was Zelie en Louis afhalen bij mijn zusje in Oudenaarde. ‘Mijn’ want nadat we Jan opgepikt hadden heb ik eerst Michel thuis afgezet wegens te veel pijn. Vandaar dus ook de stop in Gent na Haaltert.

Het is altijd leuk om met open armen ontvangen te worden. Blijkbaar hadden ze ons (Anna, Jan en ik dus) horen toekomen want ik was nog Anna uit de auto aan het halen toen ik plots aangevallen werd langs vanachter door een dikke knuffell: Zelie was zeer enthousiast en blij komen aangelopen op de voet gevolgd door Louis die mij ook probeerde onderuit te halen 🙂

Nu, even rap als ze aangelopen kwamen waren ze ook weer verdwenen om verder te gaan spelen met hun neefjes. Jan zo rap als tel erachteraan uiteraard. Of toch ‘zo rap als tel’ eens hij een beetje bekomen was van zijn (mini)dutje in de auto.

Zoals verwacht was het weggaan weer een probleem: telkens als we bij mijn zus op bezoek gaan willen ze niet weg dus vandaag was het niet anders. Of toch een beetje: toen ik zei dat we nu toch wel naar papa zouden moeten want dat hij hen ook graag zou terugzien konden ze zich plots wel een beetje meer haasten. Leve papa 😀

Zelie en Louis hebben dus ook een zeer goed verblijf gehad.

Ik wist op voorhand dat de kinderen in uitstekende handen waren, maar het is toch altijd leuk om dat dubbel en dik bevestigd te zien.

Geef een reactie