Dubieus

Reclames dat is zever. Algemeen gekend en zo, maar toch maar nog eens voor de duidelijkheid. Maar waar ik echt de kriebels van krijg zijn die zogenaamde merken die het goed zouden voorhebben met je gezondheid.

Grote merken die stellen dat ze je voedingsadvies geven, het goed zouden voorhebben met je kinderen, opvoedingsadvies en zelfs gezondheidsadvies zouden geven. En allemaal verwijzen ze je door naar hun website voor tips en adviezen.

En ergens lijkt dat logisch en zou je misschien geneigd zijn om er eens te gaan kijken, ware het niet dat het uitgangspunt belachelijk is. Want hoe kan een merk, dat zijn producten bv. volpropt met suikers, nu beweren dat zij je gezondheidstips geven. Hoe te eten, wat te eten, … om gezond te eten?

Pfff. Reclame. Rip-offs.

En het jammere is dat mensen daar effectief naar gaan kijken en denken dat ze het goed ophebben met u.

Geef een reactie