Wreed accident

Ons wreed madam heeft een wreed accident gehad.

Ze heeft ontdekt dat ze van één plaats naar een andere geraakt door gericht te draaien en keren. Ondertussen heeft ze dit volledig onder de knie en geraakt ze exact waar ze wil.

Toen ik vanavond stond te koken kwam Anna naar mij toe gerold. Tenminste, dat dacht ik, maar eigenlijk rolde ze naar het tafeltje net naast het vuur. Ze lag daar met haar armpjes te zwaaien en ik zag er geen gevaar in dus keek ik verder naar het eten, tot ik een afschuwelijk gekrijs hoorde (nog geen seconde later hoor): Anna had een plastic bak, vol papier en dus relatief zwaar, naar beneden getrokken.

Voor zover ik zag was die niet op haar gevallen, dus dacht ik dat het krijsen van het schrikken was. Opgepakt, getroost en na een (kort) tijdje lukte dat.

Pas een vijftal minuten later zag ik de reden van het krijsen. De bak was weliswaar niet op haar gevallen maar wel tegen haar, meer bepaald tegen haar gezicht, net onder haar oogje.

Anna, vermassakreerd door haar eigen moeder!

Een klein wondje is het gevolg en het bloedde een beetje. Ware het niet van het bloed geweest, ik had het niet gezien want het wondje is net in een plooitje. Vanavond stond het errond al een beetje gezwollen. Benieuwd wat het morgen zal geven.

Geef een reactie