Kleine Einstein

Kijk zie, een nieuw kinderprogramma op Ketnet waar ik mij nu eens wel in kan vinden.

Vier kindjes in een raket die allemaal dingen doen waarbij de kindjes moeten meedoen (zingen, dansen, …). Bij elke aflevering wordt één klassiek muziekstuk ‘aangeleerd’ en en bekend schilderij getoond, zo leren ze dat ook nog eens kennen.

Leuk en leerrijk. Geen stom tijdverdoe programma. Uiteindelijk zijn kinderen niet achterlijk en kunnen ze veel beter nieuwe dingen leren dan wij ‘oudjes’.

58 thoughts on “Kleine Einstein”

 1. Ook ik zou heel graag een copietje willen! (telissen2002@yahoo.com ) Jesse en Simon zijn iedere week weer blij als ze mee mogen klappen met KetNet om de raket de lucht in te sturen, maar als het dan ineens niet meer uitgezonden wordt…
  Even ene vraag van de categorie dom: als je deze dvd bestelt bij amazon.de krijg je dan wel een nederlands gesproken versie?
  Alvast veel dank!

 2. Hallo,

  mijn zoon was er ook helemaal weg van en ik ben ook beginnen informeren.
  Bij de VRT wisten ze mij te zeggen dat er in België in september DVD’s zouden beschikbaar zijn.
  Vandaag is mijn vrouw naar de Colruyt geweest en heeft ze er zien staan.
  Goed nieuws dus.
  Ik hoop dat ze overal beschikbaar zijn.

 3. Hoi Jennifer,

  ik zag dat jij 10 afleveringen hebt van de kleine einsteins.
  ik ben al een tijdje op zoek naar een dvd maar kan niets vinden.
  zou je ze mij ook kunnen sturen.
  het mail adres is ariandeckers@home.nl

 4. Lieve mensen: de DVD’s zijn ter beschikking in de Colruyt. Ik heb ze gevonden tussen de Halloween spullen, samen met andere Disney DVD’s, maar als je het aan de mensen van de Colruyt zelf vraagt zullen ze jullie wel naar de juiste rayon sturen.
  Als jullie illegaal willen verderdoen, gelieve elkaar dan rechtstreeks te contacteren, want het spijt mij, maar ik krijg de kriebels van illegaal kopieëren. Ik sluit hierbij dan ook de commentaren.

Reacties zijn gesloten.