De tijd vliegt snel

We zijn vandaag dinsdag en ik probeer me te herinneren wat we zo allemaal gedaan hebben tijdens de voorbij vakantie. En zoals gewoonlijk was het weer hectisch.

Woensdag zijn we ’s middags uit gaan eten met de kinderen. Op restaurant gaan vinden ze fantastisch en gezien het hoogdag was en ik de dag voordien had moeten werken, had ik geen eten in huis gehaald. Wij dus naar de Lunch Garden: een goedkope en lekkere oplossing. In de namiddag zijn we dan naar mijn tante gegaan voor de jaarlijkse traditionle wafelenbak van 1 november. Gezellig (bijna) gans de familie samen met alle kindjes. Een drukte van jewelste, maar wreed leuk.

Donderdagnamiddag ben ik met de kinderen naar de speeltent van Circus Malter geweest aan de Watersportbaan. Leuk: voor 2 € mochten ze daar naar hartelust en zolang ze wilden spelen. Minder leuk: op het foldertje stond vanalles gepromoot, maar uiteindelijk stonden er ‘maar’ 5 springkastelen en een trampoline. Niets grime, niets activiteiten. Voor de kinderen maakte het gelukkig niets uit en ze hebben zich rot geamuseerd. Zelfs Anna vond het leuk op het sprinkasteel.

Zaterdag was zoals gewoonlijk een hectische dag: alleen geen tekenen, dus wel turnen en scouts. We waren van wacht om de kat van de buren eten te geven en bovendien moesten de kinderen nieuwe schoenen hebben en ben ik dus eerst met de drie jongsten de stad ingetrokken om te kopen. Daarna Zelie afgehaald van de scouts en opnieuw de stad in om voor haar schoenen te zoeken (en te vinden).

Zondag heb ik dan weer van luiewijven-koken gedaan: chinees afhalen. Opnieuw de kat van de buren verzorgd en dan in de namiddag met de kinderen op bezoek gegaan bij mijn vriendin E. en haar twee kindjes. De kinderen spelen altijd leuk samen en er is daar een grote tuin. We hebben pannenkoeken ook gemaakt en koffieklets gehouden.

Vrijdagvoormiddag een doktersbezoekje voor Jan en mezelf. In de namiddag was het dan wat kalmer omdat ik Jan nog eens een dutje opgedrongen heb, iets waar hij duidelijk nood aan had.

Daartussendoor moesten er uiteraard nog boodschappen worden gedaan, de was, afwas en een beetje strijk, koken, opruimen … De gewone dingen.

En zo is de vakantie voorbij voor je er erg in hebt.

Geef een reactie