Het is weer goed geweest

We hebben weer een zeer drukke twee weken achter de rug.

Voor Michel begon het al op maandag met een vergadering, bij mij pas op dinsdag, ook met een vergadering. Vervolgens hadden we op donderdag een walking dinner met vervolgens een concert, vrijdag een etentje met het project van Michel, zaterdag eetfestijn op school van de kinderen, zondag was het zuurkoolfestijn bij ons, donderdag Cameretten in ‘Olland, vrijdag drink ter viering en vandaag bezoek van mijn Finse en Deense vriendin. Pffff.

De planning was gelukkig drukker dan de realiteit: de eerste donderdag is voor ons beiden in het water gevallen wegens zieke babysit en de vrijdagactiviteit heb ik gemist wegens slechte organisatie maar Michel niet. Morgen zou het trouwens nog eens eetfestijn bij ons zijn maar Michel heeft er (gelukkig) te laat aan gedacht mensen te vragen dus het zal kalm blijven.

Daarbovenop kwam nog dat eerst Zelie ziek was en daarna Anna, dus voor mij is het eventjes welletjes geweest. De komende weken staat er nog niets gepland. Eens kjken of het zo zal blijven.

Geef een reactie