Zusjes

Ik heb vandaag mijn ventje zijn fototoestel eens ter hand genomen om mijn meisjes samen op de gevoelige plaat vast te leggen. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.

Beoordeel zelf maar.

Zelie en Anna Zelie en Anna Zelie en Anna Zelie en Anna

6 thoughts on “Zusjes”

  1. Zo groot dat Anna al geworden is zeg! En Zelie ziet er echt blij mee. Zo tof! Doet me eraan denken dat ons Martha (kleintje van mijn zus) volgende week al 2 jaar gaat worden. Time flies…

  2. heel mooie blije zusjes!!!ja de ik heb ook een tijdje gewacht om het te vertellen van de sint omdt ik dacht :een kind heeft recht op de sint!!!!en ik zei het is een mysterie…..de sint ….;later zul je dat begrijpen.Of ligt dat misschien nu nders, wij moesten vroeger zo veel mar geloven teveel soms…..maar dit verhaaltje over de sint …..dat heb ik mijn kinderen doen geloven ook deed ik alsof de sint bijna een goochelaar was ….en moete onze kindjes l niet vroeg wijs zijn?mar die fotos sndra …mooi!!!en zelie een pracht van een dochter …..;anna ook hoor!!!!

Geef een reactie