Verjaren

Allez. ’t Is toch al één jaar gelukt om vol te houden.

Vandaag is mijn weblog exact 1 jaar oud. Niets uiteraard als je het vergelijkt met anderen, maar toch.

Ik ben namelijk een persoon die zich werpt op dingen, het een tijd goed volhoudt om het dan langs de kant te leggen. Later wordt de draad altijd weer opgepikt, maar dat ‘later’ kan variëren van dagen tot jaren. Dus één jaar lang iets volhouden is toch al een prestatie op zich voor mij.

Dus: hiep hiep hoera voor mijn blog en moge het nog vele jaren beschoren zijn (of zoiets toch). Dat moet ik dus vieren en dat doe ik vanavond bij een lekker etentje (en voor de mensen die van het begin meezijn, die weten dat er nog iets te vieren valt ;)).

6 thoughts on “Verjaren”

  1. ja een gelukkige verjaardag sandra…..mijn jongsten mannekes worden 19jar vandaag daarom wist ik het nog !!een fijne avond samen met je gezin of is het met michel alleen ?

Geef een reactie