Kuur

Mijn vriendin E. had zo’n bon gekregen voor een verwenbeurt. Gezien we nu toch al meer dan een jaar bezig om zoiets eens samen te doen was het nu of nooit: de bon diende gebruikt te worden voor het einde van het jaar.

Vorige week belden we dan naar het door ons uitgekozen verwenoord en we kregen een afspraak voor deze namiddag om 15u. Het zou zo’n tweetal uur duren.

Toegekomen kregen we een handdoek, badjas en een paar slippers. We werden daarna (jammer genoeg) gescheiden voor de behandeling, nadat we eerst moesten kiezen wie de douche zou nemen en wie het bad. Ik mocht in het bad.

Eerste stap: een hele lichaamspeeling. Lekker ingemasseerd en daarna mocht ik me onder de douche wassen. Van de douche in het hydromassage bad: een half uurtje gemasseerd worden door honderden stralen. Zalig.

Na het bad werd ik ingepakt in algen en terwijl die behandeling zijn werk deed kreeg ik een ontspannende gezichtsverzorging: peeling, massage, reiniging, masker, dagcrème, … Om het masker te laten inwerken werd ik een tijdje alleen gelaten en met de ontspannenden muziek op de achtergrond heb ik een zeer ontspannend dutje kunnen doen.

Uiteindelijk heeft het meer dan twee uur en een half geduurd waardoor ik mij moest opjagen om nog op tijd de kinderen te kunnen oppikken, maar zowel E. als ik waren eensgezind: zeker voor herhaling vatbaar.

En nu naar bed, een beetje nagenieten met een goede nachtrust.

Geef een reactie