Reclame 2

Nog zo’n fantastische reclame: een product tegen kalk. Ik heb er hier thuis een heel goed staan en dus wou ik zien of het product op de TV hetzelfde was, maar op het moment dat ze de fles tonen is er op de achtergrond een naakte vrouw te zien die zich aan het douchen is … en daar was ik naar aan het kijken, niet naar het product.

Resultaat: ik weet nu nog niet of het over hetzelfde product gaat.

Vraag: als ik, als vrouw, al afgeleid word door een beeld van een naakte vrouw die zich aan het douchen is is dit zeker een boodschap die aan alle mannen voorbijgaat.

Aim, shoot, total miss.

6 thoughts on “Reclame 2”

  1. Ook naar 24 aan ’t kijken geweest blijkbaar? Wat betreft de antikalk: één ervan was Cilit Bang of zo, maar er was reklame voor twéé verschillende merken. Dat vond ik pas verwarrend: wat moeten we nu kiezen? De mevrouw in de douche had trouwens een raar derrière, vonden we hier zo. 🙂

  2. @ Mikaël: welke subliminale beïnvloeding? Ik weet nog altijd niet welk merk het betrof hoor. Als de boodschap daarentegen was om douches te zetten met klaar glas, zodat ge iedereen goed kunt zien douchen, dan is dat wel gelukt 🙂
    @ Steven: ik moet akkoord gaan wat betreft haar derrière.

Geef een reactie