Slapen

Sinds Anna tanden is beginnen krijgen zijn de nachten dat ze doorgeslapen heeft op één hand te tellen.

Het probleem is natuurlijk dat ze wakker wordt omdat ze pijn heeft, maar eens ze wakker is ze niet meer wil gaan slapen, ook als ze al geen pijn meer heeft (wegens perdolan en zo). Ze is dan wel doodmoe, zit in haar ogen te wrijven en is zeer lastig, maar als ik haar in bed legde was het genen goeien. En dus gaf ik haar uiteindelijk een fles en dan wou ze wel weer gaan slapen.

Ik begon dus te vrezen dat ze opnieuw gewoon wakker werd … om die fles te krijgen: haar laatste tandje zit er goed door, dus daar kan ze niet echt veel pijn meer van hebben, en toch kwam ze wakker.

Vorige nacht heeft ze het tegendeel bewezen: ze heeft nog eens een ganse nacht doorgeslapen: van 19u10 tot 7u30 deze morgen toen ik haar wakker maakte om te vertrekken.

Hopelijk is dit het begin van weer lange, ononderbroken nachten voor mij … tot het volgende tandje.

2 thoughts on “Slapen”

  1. Tegen pijn en onrust bij het uitkomen van tandjes helpt ‘Chamomilla’ echt héél goed Sandra. Misschien kan je het eens proberen en het is niet zo agressief als Perdolan. Je kan het bij de apotheek in homeopatische dosis krijgen. Ik zou zeggen neem 4CH. Succes !

Geef een reactie