Aangename kennismaking

Deze namiddag was het op Michel zijn werk “New Year’s party + food and drink + cham/bamboozle with SO’s and kids”. Dienen SO, dat ben ik dus hé (significant other) en dus mocht ik er ook bij zijn.

De collega’s dus leren kennen, alhoewel: zo’n bende volk waarvan ik er toch met een aantal gepraat heb maar waarvan er nog veel meer nog steeds onbekenden zijn (Nu, niet getreurd. Toen we weggingen sprak Michel zijn baas al van het weekend dat ze met het werk weggaan en of ik dat zag zitten, maar dit geheel terzijde).

Er was dus een gans buffet met allerlei eten. Gezien er (19) kinderen waren, variërend van de leeftijd van 4 maand tot 12 jaar (en nog een paar tieners die uiteraard niet meer tot de kinderen mogen gerekend worden) was er voor hen een heel assortiment van pasta’s voorzien, met en zonder vlees.

Voor de volwassenen was er keuze uit Indisch, Marokkaans en Indonesisch, al dan niet vegetarisch. Keuze niet in de zin van dat je één ding moest kiezen. Nee hoor, we mochten eten zoveel we wouden (en in mijn geval: konden).

Zeer lekker eten. Het moet gezegd. Ik heb de chef gecomplimenteerd (wordt dat zo gezegd?) en het was meer dan gemeend. De overschot, en die was er ondanks dat iedereen erg zijn best had gedaan, is door de aanwezigen meegenomen in ‘doggy bags’. Wij hebben Indisch mee en het zal ons morgen nog eens zeer goed smaken.

Het was een zeer leuke namiddag/avond. De kinderen hebben zich rotgeamuseerd en zelfs Anna heeft zich voorbeeldig gedragen: mooi gespeeld en niets geneut.

Pas om 20u45 zijn we doorgegaan en dat voornamelijk omdat Jan en Anna (eindelijk) begonnen te stuiken. De gevolgen van de late avond voor hen zullen we dit weekend wel gewaarworden, maar het is niet alle dagen feest, nietwaar.

2 thoughts on “Aangename kennismaking”

Geef een reactie