Elusive

Ik probeer nu al twee dagen de juffrouw van Zelie te spreken en tot nu toe is het dus nog niet gelukt. Ware het gelukt, ik had niet ‘probeer’ geschreven, ‘waar’.

Vrijdag speciaal een trein vroeger genomen om de juffrouw te kunnen spreken. Ik was toegekomen 5 minuten nadat de bel was gegaan en de juffrouw was al weg. Dikke pech dus.

Deze ochtend meer dan een uur staan wachten in de kou, met Anna in mijn armen. Ik was vergeten dat school maar om 8u50 begint op maandag (i.p.v. om 8u30) en toen de bel uiteindelijk ging, en de juffrouw nog niet kwam opdagen, bleek dat de klas het eerste uurtje turnen had: de turnjuffrouw kwam namelijk de klas halen. Een uur wachten en twee treinen gemist voor niets. Doeme toch.

Morgen poging nummer drie dan maar zeker?

One thought on “Elusive”

Geef een reactie