Oproep (weeral)

Soms moet ge eens helpen, nietwaar, en ik doe dat dan met veel liefde. Om het met de exacte woorden van i. te zeggen:

“Zo. We gaan eens van multimediaken doen, hier ten huize.

Lief kwam een aantal maanden geleden tot de conclusie dat hij geen enkele opname heeft van zijn oud stand-upmateriaal en dat dit wel jammer is, want dat zo een aantal geniale (mwoeha) grappen verloren gaan voor het nageslacht.

En dus werd er een datum geprikt samen met de onvolprezen Lunatics en een oproep gelanceerd voor heuse YouTube-opnames. Er zijn een aantal bevriende filmmakers die alvast komen opnemen, maar de bedoeling is zoveel mogelijk verschillende opnames te hebben: met GSMs, kleine en grote camera’s. Al die zaken worden dan op een centrale plaats verzameld en achteraf gemonteerd.

Deze oproep dus om zoveel mogelijk mensen samen te krijgen die komen opnemen. En wel volgende dinsdag, 6 maart 2007, vanaf 21.30 in Le Bal Infernal, Kammerstraat Gent.

Als u daar zin in heeft, mag u gerust the word spreaden met elektronische post of op het interweb. En wij hopen u vooral volgende week te zien in Den Bal, camera in aanslag.”

Uiteraard kan je het ook lezen bij haar ventje hé 🙂

Komen jullie ook? Met de nodige toestellen?

2 thoughts on “Oproep (weeral)”

  1. tof zeg ,maar ik ben zo een amateurke die zijn camera niet durft uithalen als er veel volk is !!!!!maar een leuk idee hoor!!ik tracht hier thuis soms te filmen (al 20j)vb de latse schooldag ….het leven met zeven kinderen ..maar hoe ouder ze worden ,worden ze camera-schuw…….

Geef een reactie