Shut down

Gisteren zou ik normaal gezien Michel gaan afhalen zijn van zijn vergadering voor het project. Ik keek daar al naar uit want het zijn daar toffe mensen en dat navergaderen is altijd gezellig.

Maar plots, om 21u kreeg ik mijnen klop, zooooo zwaar dat ik nog met moeite op mijn benen kon staan, letterlijk. Gebeld dus naar ‘de sjoe’ en gevraagd of hij zo ook wel terug zou geraken. Hij zei dat hij wel een oplossing zou vinden en résultat du cours: om 21u30 zat ik al in bed en ben ik als een blok in slaap gevallen.

De drukte van de afgelopen twee/drie weken heeft mij eindelijk ingehaald.

5 thoughts on “Shut down”

  1. toch heb je mij benieuwd gemaakt met die chili corn,ik ga eens neuzen in mijn dochters boek,ik heb dat nog nooit gegeten.Alleen die bonen zullen hier niet in de smaak vallen bij mijn hotelgasten !!!
    maar over die slappe benen,wel na een rustig weekend ben je er zo weer boven

  2. @ An: 100% zeker niet zwanger, tenminste als ‘het rode leger’ enige indicatie is 🙂 Gewoon een paar veel te zware weken achter de rug met veel te weinig slaap en dat ben ik nu aan het inhalen.

Geef een reactie