Bwards 2006

Het was gisteren zover: de grote Bwards 2006 (in 2007 weliswaar, maar een klein kind die daarover valt). Mijn ventje en het project waren kanshebbers om in de prijzen te vallen dus konden we niet anders dan er naartoe te gaan.

Het was in Antwerpen en begon om 19.30 volgens de affiches, maar we wisten eigenlijk al dat dat (gelukkig) niet zo stipt ging beginnen. Dus spraken we eerst af in Gent met een aantal anderen van het project om een hapje te eten om daarna gezellig samen ernaartoe te rijden.

Het eten was lekker en eenvoudig (Esra op de Sint-Joriskaai) en het gezelschap bracht er al goed de sfeer in.

De rit ernaartoe was andere koek. Laat me hier kort zijn door te zeggen dat ik heel blij ben heelhuids in Antwerpen toegekomen te zijn. Daar aangekomen moesten we nog een parkeerplaatsje zien te bemachtigen maar eens dat in orde was konden we ons toeleggen op een leuke avond.

Uiteindelijk is de show rond 20u20 van start gegaan. De presentatie liep vlot en behalve de eerste tussenact, waar ik niet zot van was, waren de (andere) acts meer dan te smaken en ik was dan vooral onder de indruk van de mannen Tourist Lemc.

De organisatie kon beter volgens mij maar we zullen dit wijten aan het feit dat dit voor de eerste keer georganiseerd werd en wat moet je dan eigenlijk verwachten, nietwaar. Je kan niet op alles voorzien zijn. Al bij al viel het goed mee en verliep het vrij vlot, het gehaper van de techniek niet meegerekend.

Het belangrijkste: mijn ventje heeft gewonnen met beste persoonlijke blog en het project heeft ook gewonnen als beste groepsblog. Twee van de drie andere prijzen werden ook gewonnen door Gentenaren en dat geeft dan toch wel weer een gevoel van trotsheid.

Het leukste aan het hele gebeuren was natuurlijk een paar gezichten kunnen plakken op anders onbekende bloggers. Maar een klein oproepje aan jullie: ik ben zeer geflatteerd dat jullie mij blijkbaar kennen en mij dus gewoon aanspreken. Blijven doen zou ik zo zeggen, maar kunnen jullie je in het vervolg ook heel eventjes voorstellen? Persoonlijk ben ik namelijk nogal slecht in het plakken van namen op gezichten die ik niet ken. Alvast bedankt 🙂

2 thoughts on “Bwards 2006”

  1. sandra,wij hebben een website ,maar eigenlijk zijn we van de pinte.Voor ons ws gent ook ons studente stad.Peter studeerde er burg.ir electronica en ik verpleegk.in het UZ.ONs kinderen werden er natuurlijk allemaal geboren .We hebben ook een jaarke in de loofblommestr gewoond (het huisje is nu een frituur hihihi)terwijl we an het bouwen waren,we hebben daar echt gezellige tijden meegemaakt:enkel koud water,toilet buiten zonder water ,versleten mazoutkachels;;maar reuze gezellig!!!we hielden er zelfs een eerste kommuniefeest.Ik werkte toen als verpl.WGK an de brugse poort (echt vr mij de beste wijk en leuke collegas.Ik heb zelf 27j gewerkt ,de laatse tien jaar als avondverpl.een week werken en een week thuis.Toen peter in st blassuis ging werken en lat weg bleef en ik pubers had,ben ik thuis gebleven om mijn gezin te verzorgen .Oit keren we terug(zijn opgeschreven in het gr begijnhof )on josefien werkt er als dietiste in het st lucas ziekenhuis en woont ook al in gent .In st denijs was ik bevriend met catherine ,die een heel mooi floristezaakje heeft ,jaarlijks is het nieuwjaarskaartje het enige contact ,maar het was een fijne tijd .Gans onze familie wont wel rond en in gent dus……de mooiste stad he

Geef een reactie