4 maand anticipatie

Dat staat er ons nu te wachten.

We hebben op goed geluk een katje gereserveerd bij een colega van Michel. ‘Goed geluk’ zeg ik want normaal gezien kies je toch een kat als het al wat ouder is en je al een beetje zijn karakter ziet. Dit beestje is pas geboren dus we weten absoluut niet wat voor karaktertje het zal worden.

Maar het ziet er toch zooooooooooooooooooooo schattig uit. En het is zo’n mooi grijske. Ziet maar.

poes

So cute: kan dus niet anders dan een prachtig diertje worden hé.

Tot nu toe heb ik altijd mijn been stijf gehouden om geen tweede kat bij te nemen. Hecate is niet meer van de jongste en om zo’n beestje alleen te laten met een oudere kat vond ik niet veilig (voor dat beestje dan). Maar deze keer klopt de timing perfect.

Het is immers aangeraden om de diertjes tot 18 weken bij hun mama te laten en dat gaan we dus ook doen. Binnen vier maanden, de week na de Gentse Feesten, gaan we het dan naar huis brengen. Die laatste week van juli ben ik (als alles volgens plan verloopt) thuis. De week erop zal Michel (hopelijk) thuis zijn en de week daarna zijn we dan beiden thuis. Ideaal dus om een oogje te houden op de twee poezen en hoe ze aan elkaar wennen.

Het wordt dus aftellen en de kinderen kijken er ook al naar uit.

Geef een reactie