De daad is gesteld

The deed is done. The dice have been cast.

Daarnet was ik op het politiebureau om klacht neer te leggen voor het voorval van vrijdag. Ik vraag mij nu wel af of ik er ooit nog iets van ga horen maar daar gaat het niet echt om. Het is het principe, nietwaar 😉

2 thoughts on “De daad is gesteld”

  1. goed gedaan sandra,want als iedereen die gasten laat begaan wat gaat er gebeuren met ons kinderen he!!!Je verhaal deed me wel huiveren,ik heb een (nog)puberzoon die pas hem een wagentje kocht (zo een geblindeerd en wij moeten nog wennen aan dat macho-wagentje)en ik ben bang dat hij zo ne gast zou tegenkomen,zucht.Wij preken elke dag waarvoor hij moet opletten,omdat juist zo een jonge bestuurder ,zo ne gast niet kan inschatten he !!!En zo ne gast moeten ze ofwel op heterdaad betrappen ofwel moet er een klacht ingediend worden van een slachtoffer.Bij mij is het niet alleen de rijkswacht mijn vriend maar is het mijn zoon,(hhihiih)wel hier in onze zone…..

  2. Een naam te pakken gekregen? Of enkel een nummerplaat, als je wil kan ik eens navragen bij vriend de politieinspecteur of hij de nummerplaat even kan nachecken, maar ik had de indruk dat er iemand bij uw manlief riep dat zij de persoon in kwestie herkend had.

Geef een reactie