Vraagteken

Deze avond eindelijk thuis gaan kuisen met de hulp van mijn zusje (nu ja ‘zusje’. Het kind is ondertussen ook al 34 jaar, maar uiteindelijk is ze jonger dan mij en blijft ze dus mijn kleine zus 🙂 )

Het moet gezegd worden, we hebben hard doorgewerkt, maar het is er zeer vuil. We zijn beneden begonnen, in de keuken, en er is al wat vordering in gekomen, maar niet zoveel als ik gedacht had en ik werd er een beetje moedeloos van toen ik zag hoe veel er nog te doen blijft.

Boven is het eigenlijk nog minder: de plakker is vandaag komen plaasteren en hij heeft mooi werk geleverd met de schouw, daar niet van, maar ne vuilaard dat dat is: alles bevuild, niets opgeruimd en zelfs zijn sigarettenpeuken heeft hij laten liggen. Er werd mij verteld dat je met plakkers moet content zijn als ze hun werk goed doen kwestie dat goede moeilijk te vinden zijn, maar ik hoop toch van harte dat hij morgen, als hij onze slaapkamer doet, een beetje beter gaat opletten.

Gelukkig we zitten hier goed en moeten we niet binnen zeven haasten buiten. Ik kan dus de tijd nemen om alles direct grondig en goed te doen, maar toch.

Morgenavond terug en de avond erna en erna en nu hopen dat ik de benedenverdieping en de living klaar krijg voor maandag zodat we ons feestje thuis kunnen vieren, ook al kunnen we daarna misschien nog niet thuis blijven slapen.

Geef een reactie