Chaos

Er is vooral chaos in mijn hoofd. Ik weet niet goed wat eerst te doen en hoe.

Het huis geraakt langzaam maar zeker opgeruimd, maar werk dat er is. Werk.

Gisteren van ongeveer half drie in de namiddag tot half één ’s nachts gekuisd, gesorteerd en geruimd, met hulp van mijn schoonmoeder (één uit duizend, dat mag dubbel en dik gezegd worden). En eigenlijk, niet ik maar zij heeft zolang gewerkt, zonder ophouden.

Ik heb (weliswaar noodgedwongen) een ‘pauze’ ingelast van een drietal uur: rond half zes kregen we telefoon dat Anna al een hele tijd aan het wenen was en niet wou eten en dus ben ik eerst met haar naar de dokter moeten gaan.

Eens alle kinderen (eindelijk) sliepen ben ik terug naar ons huis gegaan om verder mee te helpen.

Resultaat tot nu: de bureau/speelkamer is volledig opgeruimd en opgekuist. In de keuken is de helft van de oppervlaktes gedaan, maar alle ‘brol’ die in de bureau stond staat nu nog te wachten in de keuken om gesorteerd en weggezet te worden.

Ofwel deze namiddag, ofwel vanavond (afhankelijk van de kinderen een beetje) terug dus om af te werken: morgen hebben we een feestje thuis en dus zal het doordoen zijn tot het klaar is.

Oh ja, en tussendoor moet ik nog het eten voorbereiden voor morgen en taarten bestellen/zoeken/maken.

Chaos dus. Zieke kinderen komen nooit gelegen 🙁

Geef een reactie