Wat zullen we werken …

Vier dagen hard werk hebben hun vruchten afgeworpen: vandaag hebben we het gezamenlijke verjaardagsfeestje voor Louis en Anna thuis kunnen geven.

Donderdagavond beginnen kuisen en samen met zuslief een goede drie uur gewerkt. Vrijdagavond ben ik alleen opgetrokken en heb opnieuw een goede drie uur gekuist. Zaterdag en zondag is mijn schoonmoeder meegegaan en hebben telkens negen uur gewerkt. Verbetering: zij heeft telkens negen uur gewerkt. Wegens de noodgedwongen pauze op zaterdag heb ik toen maar zes uur gewerkt.

Vandaag heb ik zonder gêne in ons huisje mensen kunnen ontvangen: de bureau, tussenruimte, keuken en toilet waren volledig in orde en geruimd, enkel de inkom was nog niet in orde, alhoewel daar ook al één en ander gebeurd is, maar nog niet voldoende (maar dat komt ook wel).

De reacties van het volk waren ernaar. Zij kennen allemaal onze benedenverdieping van hoe ze er de laatste jaren heeft uitgezien en waren vol bewondering en appreciatie voor het harde werk. Er was één uitzondering, maar die bevestigen uiteraard alleen maar de regel. Jammer genoeg kwam ze wel uit een onverwachte hoek, maar ik heb er mijn dag niet door laten verpesten.

Vandaag is rustdag en vanaf morgen vliegen we er weer in: eerst de kinderkamers en dan onze kamer en de badkamer. Olé.

One thought on “Wat zullen we werken …”

  1. Proficiat sandra (met het nieuwe huisje)en met een zonnetje kuist het toch beter he !!!!Een fijne werkweek thuis en dan volop genieten he.

Geef een reactie