Erfgoeddag

Kijk zie, het was vandaag erfgoeddag. Niet dat ik daar zo op let want normaal gezien ben ik de laatste om van iets op de hoogte te zijn (zo gemiddeld twee dagen NA de gebeurtenis), maar mijn wederhelft wist er iets van en dus hadden we afgesproken.

Begonnen met een brunch ’s middags in De Foyer. ’t Was voor mij de eerste keer dat ik daar ging eten en het moet gezegd: ongelooflijk lekker eten, mooi gevarieerd en uitgebreid. Daarenboven waren we ook in wreed aangenaam gezelschap. Voor herhaling vatbaar zou ik zo zeggen.

Daarna zijn we afgezakt naar het Huis van Alijn. Er was daar iets te doen rond ‘wensen’ en daar aangekomen bleek dat je je wens kon opschrijven/optekenen/knutselen op een kaartje en dat dan ophangen. Voor de kinderen was er een wedstrijdje aan verbonden, dus die werden lekker bezig gehouden.

Er waren nog vage plannen om nog naar andere dingen te gaan, maar uiteindelijk heeft de rust van het binnenplein, de zon en het amusement voor de kinderen ervoor gezorgd dat we daar gans de namiddag blijven plakken zijn.

Totdaar dus mijn eerste erfgoeddag. Goed meegevallen en misschien volgend jaar effectieve plannen maken om meer te zien (uiteraard als ik het op tijd te weten kom, nietwaar).

Geef een reactie