Stap twee

Een tweede stap gezet in mijn projectje.

We gaan nog eens een paar mensen, die ik ferm vertrouw, om gegronde uitleg vragen. Hoe beter geïnformeerd, hoe beter mijn beslissing zal zijn.

Want de risico’s zijn er en die mogen niet gebagatelliseerd worden.

6 thoughts on “Stap twee”

  1. het klinkt niet echt als een leuke verandering
    zo zwaar
    soms blijf je best waar je bent, beweert belgacom
    maar zij blijven dan ook de duurste dus ik weet niet of ze gelijk hebben 🙂

  2. Ik zie al allerlei chirurgen in uw lijf snijden als ik zo’n stukjes lees… Maar op de weinige foto’s die ik van u gezien heb zie ik geen enkele reden om te snijden… ‘k Vraag me ook af wat voor projectje het is… Of misschien is het wel iets à la ‘ik wil 20 km aan een stuk kunnen lopen’ ofzo? Dat zou wel cool zijn.

  3. misschien een gezinsprojectje?een taakverdeling.het lijkt wel een ommezaai in iets he .Krijgen we het te horen als het project geslaagd is?

Geef een reactie