Lachen

Ja, wij hebben twee dagen op een rij van humor gedaan hé.

Eerst was er de Comedy Marathon in Kortrijk voor de Roemeense rioolkinderen (om één of andere reden zit ik nu met Rioolse roemeenskinderen in mijn hoofd. Enfin, we dwalen af…).

Ik moet zeggen dat ik ongelooflijk gelachen heb en hier en daar zelfs zeer aangenaam verrast ben geweest dienen avond.

Anekdote: Michel moest met negen andere mensen op het podium om een quiz te doen waarbij je het antwoord moest geven op de vorige vraag. De quiz werd gepresenteerd door Gunter Lamoot … wiens website Michel gemaakt heeft.

Toen Gunter de mensen vroeg om zichzelf voor te stellen en hij bij Michel kwam verschoot hij zich een relatief ongeluk, waarna hij deed alsof er niets gebeurd was en hij Michel niet kende. Niemand had het gemerkt, maar ik lag plat (en neen: Michel heeft niet gewonnen).

De avond erop was het Dutch Night in de Bal Infernal en de afwezigen hadden meer dan ongelijk. De ‘hollanders’ waren zeer goed en zeer grappig en de MC van dienst deed het zeer goed.

Ik heb zelfs iemand tranen zien lachen (wat mij me plots doet afvragen of haar gezicht de enige plaats was nat geworden was 🙂 ).

We hebben dus heel wat comedy gezien en we kunnen er weer tegen voor een tijdje. Alhoewel, zo een paar avonden wil ik nog wel doen hoor.

3 thoughts on “Lachen”

  1. haha. als ik moet lachen in een zaal waar ook gerookt wordt, dan tranen mijn ogen altijd heel erg.

    ook als ik maar een klein beetje lach. Maar nu heb ik wel veel gelachen hoor.

  2. Over de rokers, ik ben er zelf één maar dat er sommige mensen het nodig vonden om tijdens de voorstelling een sigaret (en meer dan één) op te steken vond ik van niet veel respect tonen voor de mensen die op het podium stonden. Grof, eigenlijk.

  3. … en dan vooral omdat dat gedeelte rokersvrij zou moeten zijn. Tenminste als ik mag afgaan op de vele ‘verboden roken’ stickers die overal rondplakken.

Geef een reactie