Leve mijn broer

Kijk zie, mijn familie wordt almaar bekender en bekender.

Eerst worden hier en daar gevraagd aan mijn wederhelft om foto’s te trekken/gebruiken/whatever.

Nu wordt sebiets ook mijn broer op fotografievlak een bekende naam: de website is er alvast en vanaf 17 juni begint de eerste van zijn twee opeenvolgende tentoonstellingen in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk (weliswaar in Nederland maar ’t is niet zo ver, vlak bij De Bosch).

Ga dat zien! De eerste tentoonstelling, die loopt tot 24 juli, gaat over de natuur in Nederland. De tweede gaat over landschappen en fauna in het Groene Woud en loopt tot 1 september (tevens de dag trouwens van zijn 38ste verjaardag).

Hopelijk kan hij dat dan goed vieren hé: een mooie verjaardag en succesrijke tentoonstellingen.

One thought on “Leve mijn broer”

Geef een reactie