Vijf dingen – bis

Tja, het *massaal* mocht niet wezen, maar voor die brave lieden onder u, hier vijf dingen die jullie nog niet over mij wisten.

  • Toen ik een kleuter was, passeerden we in het park bij een bankje waaronder een uitgegoten zak chips lag, duidelijk door iemand laten vallen. Ik heb mij even kunnen afzonderen en toen mijn mama mij terugvond zat ik onder de bank de chips van de grond op te eten: Grills gerookt. Ik vind die nog altijd zalig lekker.
  • Ik zit vol tics en ben zeer nerveus van nature (het ene zal wel voortkomen uit het andere zeker) … meer uitleg hoeft daar niet bij, dat is gewoon visueel.
  • Ik ben dol op Londen. Niet dat ik er al zoveel geweest ben (een drietal keer), maar telkens ik er kom voel ik me echt gelukkig. Breidt dat eigenlijk maar uit naar Engeland.
  • Ik ben een prutser: naaien, haken, quilten, kralen opsteken, vlechten, … als ik maar bezig ben met mijn handen, als ik maar kan prutsen. Volledig in tegenstelling tot mijn nerveuse natuur, maar daar wordt ik kalm van.
  • Als kind speelden wij (= ik, mijn broer en zus) veel op straat (jaja, de goede oude tijd toen dat nog kon). Wij zijn ooit eens te lang weggebleven en mijn ouders vonden ons niet op ‘the usual places’. Toen we eindelijk thuiskwamen was ongeveer het ganse Oudenaardse politiekorps naar ons op zoek. Cool hé!

‘k Ga dit stokje van deze keer eens doorgeven (en op voorhand mijn excuses als jullie het al gehad hebben): Minnie en Lies.

De volgende keer dat iemand mij dit stokje gooit verwijs ik wel gewoon naar deze post en de vorige hoor: jullie weten nu genoeg van mij 😀

3 thoughts on “Vijf dingen – bis”

Geef een reactie