Verkiezingen

Kijk zie. Over het algemeen ben ik niet zo voor propaganda. Iedereen stemt voor de mensen die hij/zij bekwaam vindt en daar moei ik mij niet mee.

Maar omdat mijn wederhelft blijkbaar per se naar andere vrouwen wilt kijken en ik toch moet weten over wie het gaat, kwam ik op de website van de sp.a terecht en heb ik eens gekeken naar de Kamerlijst voor Oost-Vlaanderen.

En wat blijkt: op de 12e plaats staat Meester Betrand Vrijens.

In een ver verleden ben ik ook advocaat geweest en ik heb toch een paar keer de eer gehad met de heer Vrijens een zaak te hebben. Of neen. Zo mag ik het niet stellen want wij hebben nooit samen gewerkt. Eén keer had ik een zaak waarin hij ook verscheen en één keer heb ik hem gecontacteerd om inlichtingen te verkrijgen.

Als broekje in de advocatuur heb je het niet altijd gemakkelijk en meester Vrijens was één van die zeldzame advocaten die het niet te min vonden om een stagiairken uit de nood te helpen en goed advies te geven, ook al kende hij mij van toeten noch blazen.

Neen, nen sympathieken mens die zijn dossiers zeer goed kent en die het belang van zijn cliënten voorop stelt, en die cliënten, dat waren in grote getale vreemdelingen die hier verblijf probeerden te verkrijgen.

Moest ik sp.a stemmen (ik ga dat hier nu echt niet aan jullie neus hangen hoor, in tegenstelling tot Michel) dan zal dienen mens zeer zeker mijn stem krijgen. Als jullie sp.a stemmen, geef hem de jouwe ook maar. Ge zult het u niet beklagen.

2 thoughts on “Verkiezingen”

Geef een reactie