Zo content als een katje

Ik heb een nieuwe tas gekocht. Bij Temmerman op de Groentenmarkt in Gent.

Temmerman is nu niet echt een winkel voor tassen. Ze hebben er, daar niet van, maar het zijn meestal schone leren en dure. Voor de rest ga ik daar alleen binnen voor bureaumateriaal.

Maar ik was daar al een paar keer gepasseerd en ze hebben daar nu een goedkopere lijn binnen die er zeer leuk en fris uitzag. Toen ik een tweetal weken geleden passeerde met de kinderen en ik in een koopbui was (uit noodzaak: de kinderen hadden schoenen nodig *verdedigt ze zich*), ben ik eens binnen gesprongen om de tassen eens goed te bekijken.

Van dichtbij zagen ze er nog leuker uit dan in de etalage en na de modellen eens goed bekeken te hebben en op aandringen van Zelie *kuch, kuch* heb ik er dan toch eentje gekocht met het oog op uitstapjes deze zomer met de kinderen.

‘k Heb ze eerst nog een weekje laten liggen maar vorige week ben ik ze eindelijk beginnen gebruiken en content dat ik er van ben. Heel praktisch is het niet want ik heb een nogal groot model genomen en er zijn geen zijzakjes waarin je de kleine brol kwijt kan.

Maar juist dat eigenlijk maakt een deel uit van de charme: het is zo een echte rommeltas waar je alles in kwijt kan en om dingen terug te vinden moet je ze soms eerst volledig uitkeren.

Prrr. Prrr.

5 thoughts on “Zo content als een katje”

  1. toevallig in gent rondgelopen en ik dacht eerst dat het een andere winkel was,ik heb wel de tassen met die ritsen gezien,wel mooi!!!!

Geef een reactie