Concert alert

Het is eeuwen geleden dat ik nog naar een concert geweest ben en ik heb de laatste jaren geen zin meer om te gaan: te luid en te druk en ge kunt de muziek toch beter horen in uwen luien zetel thuis, nietwaar.

Anderzijds is er uiteraard die sfeer van een live concert die niet na te doen is.

Enige tijd geleden zei ik nog dat ik niet echt fan ben van veel groepen, maar ik moet zeggen, één van de groepen/zangers die mij tot zijn fans kan rekenen is toch wel Crowded House. Voor zover ik mij herinner vind ik ze al fantastisch van bij hun eerste plaat.

En wat hoor ik nu vanavond op Zomer 2007, van de heren zelf: Crowded House zal ik oktober een concert geven in België. Ze wisten niet te zeggen wanneer en waar juist, maar wel dat het binnenkort wel zou bekendgemaakt worden. Tja, want presentator Marcel Vanthilt wist het zelf ook nog helemaal niet.

Vorige keer, toen ik absoluut een concert wou zien, heb ik het gemist wegens in het geheel niet op de hoogte te zijn (en ook niet weten hoe ik op de hoogte zou moeten komen) van concertagendas. Vandaar hierbij een oproep:

Lieve mensen, als jullie te weten komen wanneer en waar Crowded House zal optreden, laat het mij aub weten? En liefst voordat het concert uitverkocht zou zijn 🙂

4 thoughts on “Concert alert”

  1. # Friday 19th October 2007: Forest National, Brussels, Belgium

    Support by “Cherry Ghost”
    Tickets on sale Friday June 29th through Sherpa.be

Geef een reactie