Mossels met friet

Deze middag mossels met frieten gegeten. De kinderen vinden het zalig lekker, het is gemakkelijk klaar te maken en zo lang duurt het niet en ik ben er ook helemaal voor te vinden. Het was voor Anna de eerste keer en zij was niet zo overtuigd van de mossels (ze heeft er maar twee gegeten), maar de frietjes hebben haar wel gesmaakt. Zelie, Louis en ik hebben onze buik meer dan rond gegeten, zo lekker waren ze. Jan was deze keer ook minder enthousiast, maar hij heeft toch deftig gegeten.

Tijdens het eten is vriendin E. toegekomen en na het eten heb ik eerst Anna in bed gestoken voor haar middagdutje (ze is trouwens weer 100% genezen hoor), waarna ik met mijn vriendin een kopje koffie heb gedronken en gezellig gekletst heb.

Nu is E. net vertrokken en de kinderen zijn nu al een tijdje boven aan het spelen in onze slaapkamer. Ik weet begod niet wat ze daar allemaal aan het doen zijn en in principe mag het niet, maar ik heb nu echt geen zin om de strenge mama uit te hangen. Ik amuseer mij momenteel te veel met na te genieten van de rest van mijn koffie en naar het kabaal te luisteren.

Soms zijn er zo van die zalige momenten in het leven … die je dan rap opschrijft om niet direct te vergeten.

Geef een reactie