Feestenkoorts

De zenuwen beginnen te gieren. Binnen een half uurtje beginnen de Feesten officiëel met de openingsstoet.

Michel zou eerst gaan met de kinderen terwijl ik bij Anna thuis bleef want zij doet haar dutje, maar nu Michel van planning doet voor het Project en het plots heel druk is geworden zal ik het mogen doen.

Hij geeft mij zijn twee fototoestellen mee. Brrrr. De schrik slaat mij nu al om het hart: dat er iets met de toestellen gebeurd, dat alle foto’s mislukken, dat ik ondertussen de kinderen kwijt geraak, … En zeggen dat ik normaal gezien de ‘coolheid’ zelve ben en mij bijna nooit in iets opjaag.

Dat komt er eigenlijk van: normaal begonnen de feesten voor mij pas (verplicht) deze namiddag om 17u met het Puppetbuskersfestival op het Braunplein. In plaats van mij rustig te kunnen klaarmaken en er op mijn gemak naartoe te wandelen moet ik mij nu in zeven haasten klaarmaken en nog foto’s nemen ook. Grote verantwoordelijkheid.

Vergeet dus niet te kijken naar de foto’s van de openingsstoet op Gentblogt en als ik erbij sta, laat eens weten hoe ik het er van af bracht.

4 thoughts on “Feestenkoorts”

  1. Toch: Jan gedurende een paar minuten. Hij had gehoord dat hij een ijsje kreeg, maar we moesten eerst nog de winkel binnen die vlak voor de ijsjeswinkel lag. In zijn enthousiasme was hij wel mee binnen gegaan, maar ook direct weer buiten gelopen (zonder dat we het hadden gezien) naar de ijsjes. Gelukkig was hij daar braaf blijven staan wachten.

Geef een reactie