21 uur 15 min

Dat is hoe lang ik nu al wakker ben: van 6u deze ochtend en het is nu al 3u15 min de volgende ochtend.

Ik moet zoooo dringend naar bed want ik ben zooooo doodmoe en eigenlijk ben ik veel te moe om naar mijn bed te gaan want dan moet ik mij daar eerst voor rechtstellen, daarna moet ik mij dan omkleden en dan naar bed strompelen. Behalve al die handelingen is dat toch ook wel een volle 10 meter lopen hé. Onderschat dat dus allemaal niet hé.

Kijk zie, een mens doet dan al eens zijn burgerplicht (zie hier en hier en dan nog iets dat misschien zal komen als de foto’s een beetje gered kunnen worden) en wordt daar dus zwaar voor afgestraft. En morgen zal het nóg slechter zijn.

Boehoe. Ik moet gaan slapen!  (maar ‘k heb mij wel geamuseerd vandaag, dat maakt veel goed)

One thought on “21 uur 15 min”

  1. Ik ken dat, van dat te moe zijn om te gaan slapen. En daardoor zitten we veel te dikwijls veel te laat in ons bed!

Geef een reactie