Pleister op de wonde

‘Onze’ Colruyt sluit. Tot ergens eind februari. Bijna vijf maanden gaat dat duren want ze gaan uitbreiden en vergroten, wat op lange termijn alleen maar positief is maar op korte termijn minder is.

Want nu moeten we naar ‘de grote’ Colruyt op de ring en daar zit het altijd stampensvol van het volk. Niet dat ‘onze’ Colruyt weinig volk had, maar in vergelijking was het te doen.

Maar! Maar! (uiteraard is er een maar) Gisteren kreeg ik een brief in de bus van ‘onze’ Colruyt. Dat ze gingen sluiten, en waarom, en hoe lang en alles en zo. En in die brief zat een ‘Publikaart’ waarmee ik de komende vijf maanden 3% korting ga krijgen op al mijn aankopen in een andere Colruyt.

Dank u zeer, ‘onze’ Colruyt en tot binnen vijf maanden.

7 thoughts on “Pleister op de wonde”

  1. Wij ook zo een kaart gekregen voor onze Colruyt. Fijn he… Ledeberg is inderdaad een optie. Maar ook zeer druk op zaterdag. Dat wordt veel Collect an Go-en de komende tijd…

  2. Om 9:00 gaan naar Ledeberg dan valt het wel mee. Hij gaat binnenkort ook wel een week dicht (voor verbouwingen). Zal binnenkort wel weer in orde zijn.

  3. om drukte te vermijden is Collect and Go een ideale optie. Je betaalt per keer 4,5 euro voor de service, maar dat heb ik er graag voor over. Met 3 kinderen winkelen is immers niet evident…

  4. Of nog beter: collivery, aan huis geleverd. Vanaf 125 euro kost het je 5 euro, vanaf 250 euro is het gratis.

Geef een reactie